GSI 612

  •  Mycket tystgående 34 dB(A) 
  • Varvtalsstyrd kompressor 
  • Internetuppkoppling som standard 
  • Mycket hög årsvärmefaktor: SCOP 5,5 
  • Producerar över 300 liter varmvatten 
  • Högsta energiklass: A +++ 
  • Snygg design 
  • Smart touch-skärm med uppdaterat gränssnitt 
  • Energibesparing upp till 85 %

Detta är CTC:s mest effektiva bergvärmepump som anpassar värmen efter ditt hem och tillverkar nytt varmvatten i takt med att din förbrukning! Med sin användarvänliga och tydliga touch-display är den enkel att styra. Du kan också koppla pumpen till mobilen så att du exempelvis kan trycka på med extra energi när elpriset är som lägst.

CTC GSi 600 är en av Sveriges bästa värmepumpar med snygg design, integrerad display och hög finish! Förutom att din värmepump är mycket bra så ger den en stor besparing och blir en snygg del av din inredning.

CTC GSi 600 har fått en integrerad touchdisplay med ett intuitivt gränssnitt där du enkelt når alla funktioner och kan både swipa och scrolla, precis som i din smartphone. Dessutom kan du enkelt spegla displayen i din surfplatta, mobil m.m. Pekskärmen i färg har tydliga symboler med text i valbart språk som gör det enkelt att justera värme och varmvatten eller att hämta en mängd information om driften. Den inbyggda automatiken är klimatstyrd och tar hänsyn till både inne- och utomhustemperaturen.

Med hjälp av inverterstyrningen anpassar sig CTC GSi 600 automatiskt till husets effektbehov under året. Vid stort effektbehov ökar effekten och vid lägre varvar kompressorn ner och effekten minskar. Tack vare detta får du alltid maximal besparing (upp till 85 %).

CTC GSi 600 har en så pass hög årsvärmefaktor (SCOP) så att den under ett år ger mer än fem gånger så mycket energi som den förbrukar. Kompressor och kylkomponenter är inneslutna i en separat ljudisolerad enhet, vilket gör den mycket tystgående, endast 34 dB(A) vid nominell hastighet. Hela värmepumpen har dessutom en mycket effektiv isolering som minimerar energiförlusterna. CTC GSi 600 klarar kraven för A+++, vilket är den absolut bästa energimärkning en värmepump kan få.

CTC GSi 600 anpassar sig automatiskt efter det befintliga borrhålet. Det betyder att när du byter ut din gamla värmepump får du en betydligt lägre installationskostnad. Dessutom har produkten fått en ny flexibel brineanslutning som gör den ännu enklare att installera.

CTC GSi 600 har en högeffektiv varmvattenberedning som producerar över 300 liter varmvatten. Dessutom finns CTC GSi 600 i tre storlekar: CTC GSi 608 passar bäst för det lite mindre huset, CTC GSi 612 för normalvillan och CTC GSi 616 för den lite större fastigheten.

Med tillbehöret installations-kit EnergyFlex kan du enkelt komplettera med solvärme, låta en vattenmantlad kamin eller din befintliga panna bidra med värme. Eller varför inte ansluta en pool så ni kan njuta av värmen även på sommaren.

CTC GSi 600 har internetuppkoppling som standard så att du enkelt kan styra din produkt på distans, den är dessutom förberedd för anslutning mot Alexa, Google Home m.m. Eftersom CTC GSi 600 även är Smartgrid-förberedd, finns möjligheten att koppla upp produkten mot elbörsen och låta värmepumpen jobba som mest när elpriset är som lägst.

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.
Tillagd i varukorgen